17. heinäkuuta 2012

31.10-12

Holaa!♥
Siitähän onkin jo aikaa, kun oon viimeksi tännepäin kirjoitellut. Noh, ei se mitään...
No mutta kuulumisiani (: Mulla on nyt siis aivan uus koulu, jossa musta ei varmaankaan oikein pidetä enää... No ensin mullla oli siellä kyllä kavereita joo, mut musta sitten ruvetti jauhamaan sontaa jälleen kerran, joten sen vuoksi mulla meni sitten yhden kaverin kanssa välit... Sitten kun kerroin sille, miten asiat sitten oikeasti on, niin pian melkeen kaikki olikin sitten mua vastaan. No ei se mua kyllä pahemmin kiinnosta, kuka mua koulussa vihaa ja kuka ei, sillä on mulla ainakin vapaa-ajalla aivan täydellisiä ystäviä♥ Joillekkin mä pystyn avautumaan aivan täysin, mitä mä oon kokenut ja mitä tunnen joitain ihmisiä kohtaan ja jos joku on pettänyt luottamuksensa mua kohtaan, niinkun tuossa ilettäinkin pääsi käymään. Eli mun yks parhaista kavereitani Milu ja sen eksä Jerppa, oli jauhanu musta mun kihlatulleni, että oisin muka pettänyt häntä. Nooh, mun kihlattu sit soittaa mulle kauheen raivoissaan, et mitä tää homma nyt oikein on, ja mä sit tietenkin kerron totuuden. Noh, pian Jerppa ja Milu sit soittaaki mun kihlatulle, et oon uhannut mukamas hakata nuo TIILISKIVELLÄ! Ja mikäköhän tässä ny sit oikein mättää, kun en ole sen jälkeen henkilöihin mitään yhteyttä pitänyt, kun kihlattuni on mulle soittanut. Yritän kyllä parhaani mukaan sopia Milun kanssa, sillä ollaanhan me jo muutaman vuosi tunnettukkin, enkä mää tahdo, että meidän välit menee vaan jonku pikku ridan takia persuuksilleen. Vaikka mutsikin kyllä sanoo, että ei ne mun "oikeita kavereit" sillon ole, mut kaikkihan joskus kaikist jotain paskaa jauhaa?? Ei se mun vika ole, että kukaan ei ole täydellinen....

Ja palataampa sit asiasta viidenteen... On nyt sitten siis syysloma takana ja kaikkihan varmaan tahtoo aina kertoa, mitä sitä sitten on tultu toilailtua, eiks nii? Nooooh, mäkin nyt sitten ajattelin alkaa latelemaan mun syyslomastani (::
Noooh, viimeisenä koulupäivänä, meillä kävi koululla kaks (2) jotain englantilaista koomikkoo, näyttelemäs meille jotain James Bondin tapasta =DD Ne, niinku kaikki  näyttelijät koululle tullessaan, pyytää aina yleisöstä apua... No, siitä se hupi sitten alkaakin, ku jotain meijän koululaisia hyppelehtii sinne lavalle niitten kans sönkkäämään =DD Mut koulun jälkeen sit se mun ihuna hanipulla Sipe tulee hakee mut koulusta ja mennää kattoo jottain leffaa sen kämpille. Olihan se ihan jees, kun seuraavana päivänä lähetäänki sit juomaan HerkkuAnan kämpille =DD Oli siel kyl aikalailla porukkaa kun Minä, Jape, Sipe, Ana, Tipetsu, Jepa, Lallu etc. Ei mulla kyllä pahemmin niitä muitikuvia siitä illasta ole, mut sen vaan muistan, että kyllä meillä hauskaa oli =D  Ja kyllä sitä pitää saada nuorena mennä, riehua ja rellestää kavereiden kanssa.. Nooo, seuraavana aamuna mul oliki sit hirvee darra ja enpä mää oikeen muuta tehny, ku makasin kämpillä ja kävin kavereitten luona kahvittelemassa (:
Seuraavana päivänä se sit huipentu koko syysloma =DD 
Päätettiin Milun ja Japen kaa lähtee sit ruukkiin, ja minä kilttinä tyttönä en sitten kertonut mutsilleni ollenkaan, että oon lähössä jonnekkin. :D  Mut joo, sit ku päästiin sinne niin tuihan sitä muutama sana kavereiden kans vaihettua ja painuttiin nukkuun, että jaksais seuraavana päivänä vähän juhlia, kun Hemppa täytti 18.w (: Kyllä siellä illalla pailattiin ja tuli mullakin oltua vähän sekasin :D Kaveriki nukku jonkun aivan randomin vieressä ja sillee :D Mutta pullonpyörityksestä ei sitten puhutakkaan mitään :DD Lopuksi me kaikki kyl sit sammuttiin, ja mulla tuli juotua sit se kontin viimenen koffi alas vasta joskus puoli kahdeksan ( 7:30) aikaan aamulla. :D Että on siinä ollu melkonen syysloma :D Sen reissun jälkeen mä oonkin ollu ihan kivasti sairaana, ja sairastelen edelleen. Mutta katsellaan taas ensi kerralla (:
~CHIAO!♥

♥ Hanney Love You Everyone♥

 Antti,Jani,Tero,Tippe,Joni(Tuos alhaal(: ), Meikä ja Jepa♥
Tia,Antti,Tiina,Janita, Minä, Jepa♥
 Jani, Joku blondi, Henna, Katri ja Riku ♥
 Jani, Minä, Katri ♥
Ja tätä tehdessä se syysloma sitten vierähti! Kiitos!♥


9. heinäkuuta 2012

PieniPäivitys

Heijssan vaan teille immisille!
Eli, olen siis jälleen löytänyt tieni tänne blogini ihmeelliseen maailmaan. Olen ollut pienellä tauolla vanhempieni eron jälkeen, noin ½ vuotta, mutta nyt kaikki menee jo parempaan suuntaan! Perhekodistakin olen jo pois päässyt, ja Ouluun muuttanut. Ennen perhekotiahan asuin Jäälissä, tuossa Oulun ja Kiimingin välimaastossa. Kuten voitte edellisistä kuvista huomata, niin mulla ei oo ollu minkäänlaisia läväreitä, mutta nyt on tullut muutosta! Lävistuksiä löytyy jo ties millä mitalla! Toivoisin, että saan vielä jokukaunispäivä tälle blogilleni lisää lukioita, joten alan kirjoittamaan samat kirjoitukseni myös ENGLANNIKSI! Jotta ihmiset ympäri maailmaa voisivat lukea blogia. Ja mitäs muuta. Noh, varmaan, että aika rientää todella nopeasti, sillä kesälomakin alkaa olla jo loppusuoralla meillä suomalaisilla, toisin kuin muualla euroopassa. Olisihan se mukavaa, jos sitä hieman pidempää voisi loma kestää (: Joo... Jos jotain kysyttävää tulee, niin kysymyksiä saa laatia (: Ihan mitävain, kunhan ei ole mitään liian henkilökohtaista =D Että nii... Tervetuloa jälleen blogini pariin rakkaat lukiat. Illemmalla tulee sitten uusi päivitys (: Ja hyvää kesää teille kaikille (:  <3