6. syyskuuta 2014

♥Ask.fm♥

  Hola taas ihmiset!
Oon tässä jo jonku aikaa mietiskelly, että miksi ihmeessä mun blogini on jokseenki tyssänny paikoilleen, mut tajusin kuitenki, et musiikkiharrastukset, koulu, mies ja kaverit nielee nykyään tosi paljon mun aikaa, jonka takia mä en oo siis päässy pahemmin päivittelemään, joka todellakkin sattuu kilisemään päässä.
No mut onneksi nyt on jonkuverran aikaa rustailla jottain pienehköä, kun ukkoki jäi jumittamaan pleikkarin ääreen pelaamaan :DD

Mut joo.. Päivän aiheena ei oo mitään mun elämääni kuuluvaa, vaan Ask.vitun.fm.
Siis, mä en enää ymmärrä, et miksi ihmiset on niin samperin tyhmiä, että tekevät moista. (pah. Minä paraskin puhumaan moisesta. Hih...)


Esinnäikin, mitä helvettiä! LIKEHUORAUKSET!
"Atm?" -No siis no joo. Tykkää täst jos oot joskus kattonu salkkareit!-
Jollaki on menny Ask.fm:n tarkotus vissiin ihan urakalla ohi... Voi herranjumala oikeesti!
Miksei niit likejä voi hommata toisella tapaa! Vaikka nyt esimerkiksi omaperäisillä ja pitkillä ja asiallisilla vastauksilla, joihin ihmiset voi ottaa kantaa.
Ja sellaset ihmiset, jotka tosiaan ei oo mitää wanna be ask feimejä ja kirjottaa jotain hemmetin asiallista ja omaperästä, tai jotain, et ne vaan perseilee siellä, niinko mm. Mentsu. Siis joo. Vaikka jätkä onkin hemmetin hyvä Vlogaaja, niin sitä seurataan myös sen hyvien ja koomisten vastausten vuoksi ja sen vastauksista pidetää sen takia, et ne on jokseenkin koomisia, helvetin hyvää läppää tai sit jotain saatanan asiallista. Ei vaan siks, että se tekis jotain helvetin likehuorauksia...
Mää oon to0ttaalisesti pettynyt sellasiin ihmisiin, jotka hommaa seuraajia ja tykkäyksiä jollain helvetin hikehuorauksilla....
Mulla pallaa käämit sellasten peiniperseitten kanssa!!

Toiseksi. Ne helvetin puolalastomat kuvat ittestään.....
Voi jumalauta!
Jos haluatte esitellä sitä "fitnes kroppaanne" (jolla te sitä itse kutsutte) ja et jätkät runkkaa teiän kuville, ko makaatte/ seisotte perse pystyssä peilin eessä. Nii hankkiutukaa joillekki perkeleen pornogaafisille sivuille, nii saatte toteutrtaa kyseisen unelmanne, nii ei toisilla tartte kattella teidän "niin täöydellisiä" puolalastomia vartaloitanne, koska joillain eio välttämättä teidän kehonne kiinnosta paskan vertaa!
_TAI_ laitatte tyypille henkilökohtasesti sen vartalokuvanne esim. kikissä tai wapissa, kunhan meidän muitten ei tartte teidän kroppaanne katella.
Sillä oon huomannut, että askissa pyörii myös henkilöitä, jotka eivät ole tyytyväisiä itseensä ja teidän paljastelunne aiheuttaa näille kyseisille ihmisille vain mielipahaa, joten mä en enää ymmärrä teidän pointtia... Sano minun sanoneeni saatana...


No mutta kiitos kaikille, jotka jakso kuunnella mun ihanaa valittamistani jälleen kerran. Mut enskertaan oon miettiny, et kirjottaisin jotain henkilökohtasta jostain aihepiiristä. Tai kirjottaisin jonku mielipide kirjotuksen. Ehotuksia saa laittaa kommentteihin etc. Ja ja ja... Ei kai mulla muuta sen kummempaa tainnut tälläkertaa ollakkaan (:
Palaamme astiaan myöhemmin.



Asian on harvinaisen kukkakaali.
Hanney kiittää ja kuittaa ♥